Stop de criminele handel in wilde tijgers!

Stroperij van wilde tijgers is de grootste bedreiging voor het voortbestaan van dit prachtige dier. Criminele bendes maken nu jacht op de laatste wilde tijgers.

Dat komt onder andere door de groeiende vraag vanuit Azië naar producten van de tijger, die als souvenir verkocht worden, en door het geloof in de geneeskrachtige werking van medicijnen gemaakt van de wilde tijger.

Help jij mee om deze illegale handel te stoppen en de tijger haar toekomst terug te geven?Word nu donateur en ontvang gratis de WNF boodschappentas

Natuurbescherming is keihard nodig. Samen kunnen we veel bereiken voor de natuur. Bedankt voor je steun!

JA, IK HELP MEE DE CRIMINELE HANDEL IN WILDE TIJGERS TE STOPPEN!

Ik word donateur en steun WNF maandelijks met

1: Je gegevens
In hoofdletters en zonder spaties. Het IBAN rekeningnummer staat bijv. op je betaalpas.
Postcode in hoofdletters en zonder spatie
Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan Wereld Natuur Fonds (Driebergseweg 10, 3708JB te Zeist, Nederland, incassant ID: NL60WNF411775880000) voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden).
Wereld Natuur Fonds legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dat aan ons laten weten via Antwoordnummer 7040, 3700 TA Zeist of via info@wwf.nl.
Logos keurmerken